dimarts, de març 13, 2007

Epic Movie...

Després de més d'un més sense anar al cinema aquest cap de setmana hi he tornat per partida doble...
De les dues pelis que he anat a veure preferixo començar per la més dolenta...

A mi sempre m'han agradat aquestes pelis de parodies... Però he de reconèixer que de totes les que he vist aquesta és sense cap dubte (almenys per a mi) la més dolenta.

Clar que he de reconèixer que tot i dolenta va servir per al seu propósit: desconnectar una estona i veure una película absolutament intrascendental que provoqui una mica de riure estúpid.

I bé... Unes 12 películes parodiades en aquest poupourri inverosímil amb forta carrega sexual (no podia faltar) i inevitables tocs escatológics...

Entre les películes parodiades hi ha títols com Piratas del Caribe 2, Nacho Libre, Charlie y la Fábrica de Chocolate, Serpientes en el Avión, X-Men, Superman, El Código Da Vinci, (es podria dir que Borat), Las Crónicas de Narnia, Harry Potter, (alguns programes de la MTV) i (l'aparició estrellada en forma de paròdia d'un personatge públic de la talla de la Paris Hilton). Suposo que n'hi deu haver alguna més que em deixo. Però tampoc és una dada trascendent.

El més trascendent del que queda és la ja esmentada carrega sexual, eternament representada en aquesta nissaga de películes per la Carmen Electra (a la foto) que fa un digníssim paper de Mística...

No és cap gran aportació al món del cinema... De fet és una aportació molt pobre, pitjor que Date Movie i les últimes Scary Movies... Potser se'ls està esgotant la imaginació i desgastant la fórmula.

Ja es necessària l'aparició d'un nou Mel Brooks que revolucioni el génere. Es troben a faltar més películes de la talla de "La loca guerra de las galàxias", o els "Agárralos como puedas" i la nissaga dels "... como puedas" del mític Leslie Nielsen. O els extraordinaris Hots Shots o Top Secret.

També es troba a faltar l'humor anglés dels Monty Python com a La Vida de Brian...

Esperem que la próxima película de Mr Bean sigui millor que la primera i ens ofereix una bona quantitat de rialles...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada