dissabte, de març 24, 2007

El Motorista Fantasma

Si dic que el Motorista Fantasma està dirigida per Mark Steven Johnson, que també va dirigir Daredevil (amb certa solvència segons la meva opinió) i El inolvidable Simon Birch (una peli que no vaig poder soportar ni 5 minuts i que potser algun dia intento reveure, o bé, veure.

D'altra banda el Nicolas Cage en realitat he de reconèixer que com a actor de pelis d'acció ho fa realment bé, pel meu gust és clar. I a aquesta película i al personatge del motorista fantasma Cage hi pinta molt bé.

I si bé no és la película més ben dirigida ni amb el guió més ben elaborat, sí que ofereix una introducció digna i entretinguda de la figura del Motorista Fantasma, un home que ven la seva ànima al diable per una bona causa i això i la seva puresa el converteixen en un ésser entre dos mons que decideix emprar els poders que li ha concedit el diable per lluitar contra el mal.

Personalment jo hauria preferit que treguessin més suc a la història i als personatges, que no estan gens elaborats... (Excepte el del propi motorista). No m'hauria importat una segona part... Però jo soc jo i la gent potser es comença a cansar d'aquest filó de superherois. En qualsevol cas és una película prou digna i entretenguda, que pel que he llegit es fonamenta en la nissaga dels anys 90 del cómic, molt més apte per a menors. Les primeres edicions es veu que eren més violentes i més fosques i que basar-se en elles, tot i que hauria estat més fidel als orígens, haurien pogut crear problemes de taquilla... Qui fa películes de superherois si els més joves, que més difruten d'aquestes películes i que són els que empenyen els grans a pagar les entrades de cinema no hi poden anar... Va com va.

I per acabar amb les coses destacables de la película he de rendir un homenatge a la protagonista femenina del film: Eva Mendes. L'Eva Mendes és un homenatge al seu torn a les dones amb corbes (en contraposició a les anoréxiques)...

Una bellesa llatina que no crec que guanyi mai cap Óscar però que fa papers molt dignes i a l'altura de les circumstàncies. Clar que a El Motorista Fantasma les esmentades circumstàncies no estaven excessivament altes.

En qualsevol cas, després que demostrés i sobretot mostrés els seus arguments a Training Day, va entrar a formar part d'aquests noms que molts busquen al Google Images. A la foto, una mostra dels seus arguments, pels que es saben atendre a raons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada