dissabte, de novembre 19, 2005

El mercat de Sant Antoni, ara va de bó

L'altre dia de pagés vaig anar al Mercat de Sant Antoni... L'objectiu era clar: trobar uns llibres difícils de trobar. No els vaig trobar, per desgràcia... Malgrat buscar durant una hora entre hordes de gent buscant gangues.
Ara bé... Per poc que pugueu, s'hi ha d'anar...
Amants dels videojocs, trobareu un ampli ventall de videojocs de segona i tercera mà a preus impressionants. A més si porteu els vostres jocs vells i oblidats potser us els compren!!!!!!!! (Si estan en bon estat sobretot).
Col·leccionistes de còmics! El ventall més ample de còmics de col·leccionista. I res comparat amb el Saló del Manga: Manga a voler i a vessar, ple de varietat de volums i amb ofertes ineludibles. I no només Manga, sinó que hi trobareu tots els superherois de totes les époques i tota la factoria Disney...
Però no s'acaba aquí. Llibres... Quina barbaritat!!!!!!! Llibres d'època, de tot tipus colors i forma... Llibres de col·leccionista i oportunitats a 3 euros. Si ets dels que es queixen del preu dels llibres, passeja't per aquí, que segur que trobes algun volum interessant de contingut i sobretot de preu!!!!!!!!!!!!!!!
Música (CD, vinil, K7). De tot!!!!!!!! Compra-venda i en ocasions intercanvis. Un mercat amb tots els ets i els uts. Si busques el que no trobes potser és que no has buscat aquí!
Col·leccions diverses: de segells, de xapes de cava i xampany, de xapes de cervesa, de cromos, de postals, de calendaris de cartera (i de camionero!), de fotos antigues, del que sigui!!!!!!!!!
DVD.... Un lloc especial per carregar la teva dvdteca... Varietat i bon preu. Un punt essencial!
I segur que me deix coses, perquè el Mercat de Sant Antoni té un no sé, quelcom especial, quelcom de rude, rupestre, rural... Que el fa tan cosmopolita!
Un bon lloc per passejar un Diumenge al matí. Un lloc inmillorable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada