dijous, de novembre 24, 2005

La Novia Cadaver (The Corpse Bride)

Parlava del Tim Burton... Aquest any Tim Burton ha aportat dues películes a la cartellera:

La primera durant l'estiu... Un magnífic - segons la meva óptica - remake d'una gran película: Wonka y la fábrica de chocolate ara anomenada Charlie y la fábrica de chocolate on la mítica i repetida història dels somnis i amb un molt important missatge: la importància de la bona educació dels nens. Una película molt apta per a nens, peró que molts no tan nens també poden aprofitar.

I al final, si al final arribo al tema que volia que m'ocupés: La Novia Cadaver, una bonica història amb molts bons elements... L'estètica Burton, l'animació que ja havia produit a Pesadilla antes de Navidad, un fantàstic Danny Elfman de compositor de les cançons (per a curiositat, l'Elfman és el de la melodia dels Simpson entre altres)... Una bona película.

Segurament cap de les dues serà recordada com la seva millor película peró he de confessar que pel que a mi respecta em varen més que satisfer les espectatives.
Última curiositat: a les dues hi participa Johnny Depp, a la primera en la pell de l'excèntric Wonka i a la segona donant la veu del protagonista. Recomanada la versió original!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada