diumenge, de setembre 10, 2006

Attic, Les Rambles, Barcelona

De tant en tant m'agrada anar a un lloc amb classe. I l'altre dia va ser el dia...

L'Attic és un restaurant amb molta classe, elegant, íntim... Amb cuina d'aquesta que alguns anomenen cuina-fusió... Que elabora plats de noms molt llargs amb productes típics de la terra.
El primer que us passarà pel cap és... Segur que un restaurant d'aquest tipus, a un primer pis i amb vistes a sobre Les Rambles és caríssim. Doncs no... Aquest és el punt...

Triant bé els plats de la variada i completa carta es pot menjar tranquilament dos entrants, dos plats de carn/peix i un postre per 35 euros, sobretot si s'aprofiten els preus de mercat que hi ha entre setmana.

Esplèndid per quedar bé...

S'hi pot trobar a més, com a nota exòtica, gent famosa del món del teatre i de la televisió. Per exemple un cop m'hi vaig trobar el Sergi Mateu (famós per fer de Santiago Bernal a Hospital Central, a més del teatre i la televisió catalans (Secrets de Família))... I l'últim cop que hi vaig anar va aparèixer la terrible Mònica Tarribes... Així que sempre s'hi pot provar sort a veure si hi haurà algú famós. :-). Millor anar-hi pel menjar, en qualsevol cas.

ATTIC
La Rambla, 120
Barcelona
entre 15 i 30 euros per cap

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada