dimecres, d’abril 05, 2006

USA - Broadway

Avui tres fotos de Broadway, de nit... Amb espontanis inclosos!!!!

Espontània amb la lluminosa Broadway de fons... Quan vaig enfocar la noia no hi era. Va passar de sobte. És freqüent. En una altra foto em va tornar a passar.




Jo... I prou per avui... Aviat més!!!

2 comentaris:

  1. Anònim23:34

    Fas bestant ràbia amb les teves fotos, me n'alegro per tu i els teus...

    x cert el video que hi ha penjat del monserrat penyafort és bestant dolent, sento dir-ho, però manca de realitat i professionalitat...
    no pot ser que els dos tios que fan veure que stan pixant després es vegin pel mirall veient com "actuen" els altres... la banda sonora força bona...

    fins aviat joan genís
    cheers

    ResponElimina
  2. Em sap molt de greu fer-te ràbia... No és ni de lluny la meva intenció... No entenc perquè faig tanta ràbia... M'agradaria que m'ho expliquessiu per entendre-ho millor.
    X cert, el video que hi ha penjat és dolent perquè és una tonteria que varen fer dos coneguts meus en 4 hores per a passar-s'ho bé. De fet, no varen poder presentar-lo als Óscars perquè es varen enfadar l'un amb l'altre sobre quin dels dos tenia més dret a pujar a recollir-lo. La relitat i la professionalitat són innecessàries en un video per a culleretes... Un altre dia, si cal, explicaré el que és culleretes.
    Lo dels dos tios es veu a primera vista... No cal ser un expert per veure-ho... Però bé... Em sap greu que siguis tan dur amb els que el varen fer. Jo no vaig tenir-hi absolutament res a veure. Ho dic per si pretenies atacar-me o quelcom semblant.

    ResponElimina