dilluns, de setembre 01, 2008

Abril remullat

Ara que s'acaben les vacances, que estic al meu primer dia de feina després de 3 setmanes de desconnexió total a Mallorca, és el millor moment per recordar el que va ser el meu primer bany de l'any, a l'Abril.

Les circumstàncies: cap de setmana previ al meu viatge per Alemània, que aviat relataré amb prous pèls i alguna senyal a aquest blog. Em resultava més barat anar a Dortmund des de Mallorca que des de Madrid, amb Air-Berlin. (Que sàpiguen que, efectivament, jo sóc català i usuari de Air Berlin i les declaracions del seu màxim representant a Espanya també em varen ofendre).

Per tant, en vista d'això vaig optar per passar gairebé tres dies a Mallorca amb la família. I més valent que mai... S'ha de ser valent, no es pot tenir por. I així vaig convèncer a la meva mare que segur que a l'Abril no hi hauria brumers (meduses) i podríem nedar malgrat la falta de calor.

I aquí teniu la prova que tot i el cel ennuvolat i que l'aigua estava més freda que... Jo, com un valent, em vaig tirar a l'aigua.
A la foto de més amunt, es poden comprovar dues coses:
- Que em sobren uns quants quilograms
- Que la meva cara indica que potser l'aigua estava massa freda

Però això no pot minvar la meva valentia. La de la càmara és la meva mare... I jo soc el de la cara de fred.
Si no estau convençuts de la temperatura de l'aigua, aquesta foto, tot just capbussat, és ben clarificadora. Mireu si no la meva expressió de dolor i patiment. :D
I si no n'estàveu convençuts...

Així, d'aquesta manera més absurda he batut dos rècords en 6 mesos.
Al Novembre vaig nedar l'any passat 2007, que ha estat el mes més tardà en el que jo he nedat.
I a l'Abril ja tornava a estar remullat.

La veritat és que és relaxant. Remullar-se en aigua freda és molt bo per la circulació sanguínea, per la tensió i per agafar un refredat.

Ara ja és difícil que bati els meus propis rècords.... No em veig banyant-me al Desembre, al Gener, al Febrer o al Març... :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada