diumenge, d’agost 31, 2008

Restaurant Es Mollet, Palma de Mallorca

Petit i curiós, Es Mollet és un restaurant "de peix" situat al barri d'Es Molinar de Palma de Mallorca.

El peix fresc del dia està exposat a l'entrada i hom es pot fer una idea molt clara del que ofereix. També hi ha carta de criadero, més moderada en el preu i menys dependent de la temporada.

Jo hi vaig anar per últim cop amb ma mare i varem menjar unes suculentes gambes grosses d'aquelles vermellotes a la planxa i un peix a la planxa a mitjes (ara no record quin). Exquisit.

Al ser un lloc petit és molt acollidor i fora de l'estiu és fàcil trobar-hi puesto. Tot i que a l'estiu és recomanable de totes totes reservar.

El preu depén com sempre d'allò que es demani. Però pot ben bé oscil·lar desde els 50 e per cap als 70 o 80 i més. Depén del que es demani i del mercat.

Com sempre la conclusió és que el bon peix, com més bo és és quan es cuina de la forma més senzilla: a la planxa amb un lleuger condiment.

Un lloc per quedar bé. Per disfrutar de menjar peix com Déu mana. Un lloc molt recomanable.


Dades:
Sirena, 1
Palma de Mallorca
Islas Baleares 07006
(Tlf: 971247109)

1 comentari:

  1. Al Juliol 2008 hi vaig anar amb una amiga i varem menjar 4 gambes grans rojes, 4 escamarlants, un calamar de potera en la seva tinta i dos cap-rojos de ració a més de les begudes i del postre... Tot plegat 75 e/cap però la qualitat i lo bo que va ser no sé si vos ho podeu imaginar!

    ResponElimina