dilluns, de desembre 26, 2005

Ca la Maria, Barcelona, C/ Tallers 76

NOTA: 1 Octubre 2006 - Aquest restaurant ha tancat. Deixo el comentari a mode d'homenatge.
___________________________________________________________________

He decidit incorporar una altra secció encara: Restaurants, una secció on aniré ressenyant els restaurants als quals vaig... Sobretot si m'agraden... Per si algun dia teniu ganes d'anar a un restaurant i voleu tenir-ne una idea potser us pot ser útil...

El restaurant que té l'honor d'inaugurar aquesta secció és:
CA LA MARIA
BCN, C/Tallers 76-bis

Ca La Maria és un restaurant familiar, petitet i molt acollidor pel que fa a l'espai físic. Això fa relativament recomanable reservar taula per anar-hi.

L'altre dia, volia un restaurant per tenir una vetllada tranquil·la i agradable i va satisfer amb escreix el seu propòsit.

La cuina que ofereix és bàsicament catalana però plena de contrasts interessants... A més al ser tan familiar es pot provar de demanar coses més senzilles que no estan a la carta. Per exemple, un dia em varen preparar una de les salses al pebre més bones que he menjat mai amb un entrecot. L'altre dia aig menjar un molt bon Carpaccio de vedella amb una salsa de mostassa molt interessant d'entrant i un filet de vadella amb salsa de foie d'ànec també excel·lent. I de postre... un sorbet de llimona.

Si voleu tenir una referència de preu: dos entrants, dos segons i dos postres, amb aigua i Coca-Cola: 50 euros aprox.

1 comentari:

  1. Una tristíssima notícia. Pel que es veu el restaurant Ca La Maria ha tancat. Ahir vaig passar per davant del local i estava completament buit i anunciava la pròxima apertura de quelcom anomenat el Taller del Sabor.
    Així que ja no podrem gaudir de la seva excel·lent cuina.
    Que jo sàpiga no han canviat de local (ho dirien a algun lloc) així que les causes de tan trista desaparició resten desconegudes, de moment.

    ResponElimina