dimarts, de desembre 20, 2005

Premis Darwin: Assumpte assassí

Assumpte Assassí

Nominat per al premi Darwin al 1878

Concernint a l'oncle de la rerebesàvia de Douglas H. Baxter, William Padgett.
La primera part estableix l'escena i la segona part detalla la seva forma innovadora d'acabar amb la pròpia vida.

Primera part: 31 de Juliol de 1878, Anglaterra.
William "Old Bill" Padget es va presentar davant la Justícia acusat d'intentar descarregar una arma i matar Chas Marshman, pel qual treballava a la seva granja. Les investigacions varen provar que el Dijous, Bill es va enfadar amb Marshman, el va apuntar amb un rifle i va prèmer el gallet, però la pòlvora del cartutx no va esclatar. Aleshores Marshman va copejar Bill amb un pal de fusta i els seus punys, i el va conduir fora del graner on algunes persones li varen prendre l'arma abans que fugís al bosc, on va ser trobat per un oficial. Val a dir que Bill no era un home precisament atractiu quan estava bé, i la pallissa que havia rebut no havia afegit gaire als seus encants personals: semblava que havia temptat a la mort fent pessigolles al peu posterior d'una mula. Es va provar que Bill no sabia que l'arma estava carregada ja que ell l'havia deixat sense carregar i havia estat Marshman qui l'havia carregat. Va ser processat per assalt i el Dilluns es va mantenir un judici amb jurat. El jurat va trobar l'acusat Innocent.

Segona part: 1 de Febrer de 1887
James i William Padgett foren els primers que iniciaren l'establiment d'aquesta ciutat i votaren en la seva primera elecció. Es varen establir a uns quans km del poble, a prop d'un rierol que des d'aleshores porta el seu nom. Nom que comparteix amb Bear Trap Falls (Catarates de la Trampa d'Ossos), el qual va sobrevenir de la següent manera:

Alguns dels veins del poble varen construir una trampa primitiva per a ossos coneguda com a "Dead Fall", consistent en una enorme peça de fusta que atrapava als animals. Això va ser a la tardor del 1800. Un matí William Padgett, mentre examinava sol la trampa per comprovar que estava correctament ajustada. Ho estava: la gàbia va caure i va empresonar el desafortunat home, i passaren moltes hores abans que ningú acudís per alliberar-lo. El varen alliberar i li varen dur una mica d'aigua que havia demanat en un capell del rierol proper. Quan va beure l'aigua va expirar immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada