dimecres, de desembre 28, 2005

Matas planeja construir un túnel entre s'Arenal i Benidorm

M'han enviat un mail alertant-me de la inquietant notícia.
Matas està planejant emprar la tecnologia del túnel del canal de la Manxa entre França i les Illes Britàniques per excavar un túnel entre s'Arenal i Benidorm.

Cal tenir en compte que malgrat que el túnel del Canal de la Manxa té uns 40 km, mentre que el que cal fer entre Benidorm i Mallorca en tindrà més de 200, la tecnologia en aquests últims 25 anys (el canal de la Manxa fou inaugurat el 1990) ha evolucionat prou com per fer front amb certes garanties...

La intenció es revifar el turisme sobretot davant l'augment de preus dels billets d'avió... Els hotelers mallorquins estan disposats fins i tot a subvencionar-ne una part, sempre i quan poguessin tenir un percentatge dels peatges.
A més, en cas d'éxit, també es plantejaran la possibilitat d'un nou túnel, en aquest cas entre Andratx i la Costa Brava, clar que aquest els presenta més reticències ja que això suposaria un possible front de colonització catalanista.

Aleshores també es satisfarà la demanda de la ja mítica cançó: "Serà maravilloso, viajar hasta Mallorca, sin necesidad de coger el barco o el avión....".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada