dijous, de desembre 01, 2005

Sóc el defecte, a l'Espai Escènic Joan Brossa

Genial. Sense més paraules. Genial.
Manuel de Pedrolo, més conegut pel Mecanoscrit del Segon Origen, Trajecte Final o La mà contra l'horitzó ha estat considerat més d'un cop, ell sol com una literatura ja que va cultivar molts camps... novel·la en totes les seves formes, poesia, assaig i, en el cas que m'ocupa, el teatre.
Ahir vaig tenir l'immens plaer de tornar a l'acollidor Espai Escènic Joan Brossa per a presenciar Sóc el defecte, una obra de teatre absurd de gran qualitat, on Pedrolo fa ús de les principals paradoxes de l'existència i per tant de la filosofia per tal de crear unes situacions intel·ligentment absurdes.
Si sou d'aquells que, com jo, heu buscat en algun moment de la vostra vida un punt de referència... Que de nins heu trigat a compendre el misteri de la mà dreta i la ma esquerra. Per aquells que algun cop heu entrat en contacte amb la meta-filosofia: pensar sobre el per què, sobre els misteris de l'acte de pensar...
Si sou matemàtics amb inquietuds... Si no ho sou.
Si sou biólegs, químics, físics...
Si sou filòsofs i no ho sabeu.
Si sou persones amants de la reflexió.

I si no ho sou no passa res. Altament recomanada. I els actors, de primera fila!!!!!!!! Per si algú hi tenia algun dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada