dissabte, de desembre 17, 2005

Las crónicas de Narnia

Las crónicas de Narnia:

Disney no es vol quedar enrera en la lluita per aclaparar el cinema fantàstic i mitológic i ataca a les grans pantalles del món amb Las crónicas de Narnia. Clar... Ara és xungo això d'intentar fer un rollo que segurament va començar i acabar amb el Señor de los Anillos, (El Senyor dels Anells ). Almenys Harry Potter manté una mica el llistó (Indubtablement de Harry em quedo amb la primera i la tercera, però la quarta no està malament... La que no puc salvar de la crema és la segona.).

En canvi Disney i Narnia... Bé... Tots sabem com són Disney... I si no ho sabeu... Ja us en adonareu. Però bé. La peli no sta mal... Alguns paisatges també son bonics... Alguns moments estan currats. Però em sap greu fer una crítica quan totes ja les han fet i molt bé altres crítics, molts d'ells professionals.

És cert que és DINAMICA, més que Potter IV... Però també és cert que no es desenvolupen gens ni mica els caràcters d'alguns personatges que haurien o podrien donar molt de si... Fins al punt de fer-te pensar: per què li diu això... si gairebé no han parlat i sembla que portin 20 anys casats o algo així! I aixó que els dos són masculins i d'espècies diferents! Definitivament, que s'ho haurien pogut currar un poc més. Sobretot tenint en compte que el precedent és tan i tan gran. I la competència no es queda enrera. Però pel que sembla n'hi haurà més entregues... Així que, a veure si en pròximes edicions no cometen els mateixos errors.
Io dixit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada