dimarts, de desembre 13, 2005

(Premis Darwin): Nova secció!!!!!!

Una nova secció per a aquest bloc!
Com és necessari serà una secció divertida, que consistirà en repassar tots els guardonats amb els premis Darwin de la història...
Si heu arribat fins aquí us estareu preguntant què diables són els premis Darwin. Doncs són uns guardons que reconeixen la millora del genoma humà honorant aquelles persones que s'autoexterminen de forma estúpida sense deixar descendència, eliminant així els seus gens estúpids de la raça humana. Per necessitat, óbviament aquest honor és, generalment, concedit de forma póstuma.
De fet tots els guardonats estan a la web dels propis premis però com que la web no és en català, aquí de tant en tant us traduiré alguna de les històries guardonades... Ben segur que a alguns us faran molta gràcia.
Per començar, avui la primera:
La mort de Dràcula
El primer Nominat de la història

Un estudiant de pre-universitari es va disfrassar de Dràcula per Halloween. Com a toc final va posar una fusta de pi a la part del davant de la samarreta per tal de poder clavar-hi de forma "realista" un ganivet i fer veure que l'havien traspassat amb una estaca mortal. No va tenir en compte la resistència de la prima fusta de pi quan va clavar-hi el ganivet a cops de martell. La força del martell, el ganivet, que estava ben afilat, va partir la fusta en dues meitats i se'l va clavar al cor. Acte seguit va anar trompejant de la seva habitació fins a la festa murmurant "Ho he fet de debó!" abans de morir davant els amics horrificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada