dimecres, de juny 11, 2008

Vetllada de cinema a Alcobendas

Si et conviden a una vetllada de cinema, tal com vaig explicar ahir, amb l'oferiment d'acabar amb les sobres d'una desmesurada quantitat de menjar de la vetllada del dia anterior, se't fa impossible dir que no... I si bé ja en petit comité, doncs de la vetllada anterior només en quedavem 5 o 6...



El plan era veure una (o dues películes). I el primer que va caler fer va ser triar-les per eliminació. I per eliminació varem triar-ne dues, una de bona i una altra d'indescriptible.



La bona, Pride and Prejudice (Orgullo y Prejuicio) en la seva versió més recent amb la meva adorada Keira Knightley (una versió més que decent de la ja desgastada novel·la). Em va agradar especialment l'actuació de l'actor que interpreta al jove Darcy.



I cal reconèixer que la Keira... Té alguna cosa...
I si no mireu-la a la foto...

La indescriptible fou una película rara rara rara: Duets. Duets és una película independent americana, i alternativa. Alternativa perquè explica una gens habitual amalgama d'històries de perdedors que es troben enmig de l'amèrica profunda, cadascun fugint dels seus problemes. I cadascún retrobant-se amb la pròpia realitat, per tornar-ne a fugir tot seguit.
L'atzar, per no dir el destí, els uneix en una frikada tal com un concurs de duets en Karaokes, a una final amb un premi en metàlic prou gruixut... Però només un dels duets pot guanyar... Però hi ha altres premis més enllà dels diners en metàl·lic.

La sorpresa, la Maria Bello. El que no sorpren, però destaca, un Paul Giamatti a un bon nivell!

Una interessant película dirigida per Bruce Paltrow, pare de la Gwyneth...

2 comentaris:

  1. Orgull i prejudici està realment molt bé. La Keira... què vols que et digui, a mi ni fu ni fa

    ResponElimina
  2. Tu ets més de la Bellucci, eh!

    ResponElimina