diumenge, de juny 01, 2008

Shoot 'em up

Shoot 'em up és el que tenen en comú tres actors, Clive Owen, Paul Giamatti i Mónica Bellucci.

També és una película molt entretenguda. La clàssica pel·lícula d'acció americana, amb tres coses que destaquen. D'una banda, l'abandonament dels tópics idealistes americans: un vagabund aparent que es troba al lloc equivocat en el moment equivocat... Un nadó condemnat a mort per alguna raó. Una fulana amb esperit maternal. I un pare de família amb molta mala llet i esperit criminal. Un remenat amb ous i bales, que compta amb tres actors mitjanament bons (els esmentats), i un ritme trepidant que fa d'aquesta película una bona opció de videoclub per als amants del gènere d'acció.

El millor, l'abandó dels tópics maniqueistes. Personatges grisos que transiten i cumpleixen amb les seves obligacions, potser vivint una mentida o vivint de la mentida.

Ara bé, com sempre, els bons prevaleixen.

Una de les primeres películes de Monica Bellucci després de la seva recent maternitat...

A la película es pot observar que la maternitat passa factura, ja que es veu clarament que na Mónica ja no és la que era. Però també s'hi pot veure clarament que hi ha molta Mónica, ja que tot i les seqüeles del part, continúa essent un tros de dona. La foto aquesta no sé de quan és però crec que és abans del part. (M'ha costat trobar-ne una de foto on no sortís despullada del tot!!!!!).

D'altra banda, aquesta pel·lícula consolida Clive Owen com actor de películes d'acció. Un actor que recorda en bona mesura el Bruce Willis dels bons temps.

2 comentaris: