dimecres, de juny 18, 2008

Foster's Hollywood, Barcelona

Al Carrer Manuel Girona, 38 de Barcelona, hi ha un Foster's Hollywood.

La cadena de restaurants Foster's de Hollywood ofereix el lloc perfecte per a un (poc sa) menjar (dinar o sopar) a base de menjar "típic" nordamericá, que trasladat a Espanya això vol dir que es tracta del que alguns coneixen com a Tex-Mex.

El Tex-Mex es un terme format per les primeres "sil·labes" de TEXas i MEXico, i s'empra per denominar la cuina resultat de la fusió de molts plats bàsics i típics del menjar Mexicà revisitats de del punt de vista conceptual de la Nord-América profunda.

A mi, malgrat reconèixer que no es tracta precisament d'un menjar d'allò més sa, he de dir que m'encanta, adesiara visitar-ho per 'degustar' els pocs fins gustos d'aquest tipus de cuina. Fajites, Hamburgueses gegants amb tot tipus de sales i acompanatges a escollir.

A més solen estar decorats amb motius Holliwoodiencs, el que fa que per als nens i nenes sigui tan divertit com poc apropiat per a la seva alimentació. Però ja ho diuen, que amb mesura i control, no està tan malament. Una opció més, i si no agrada no cal tornar-hi.

PS: M'encanten els aros de ceba
PSS: Preu aproximat per cap 25 - 40 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada