dissabte, d’agost 26, 2006

Els Tamarells, Portocolom (Felanitx)

Un dels bars més populars de Portocolom, Els Tamarells, ja no és el que era. I és una llàstima. El bar, que va arribar a esdevenir la penya del Barça de Portocolom, fa poc va canviar de de management degut a 'malentesos?' entre els anteriors 'mangers' i els propietaris del local. I va ser una llàstima...

L'últim dissabte que estava per allà, abans de venir cap a BCN jo i el meu pare, amb qui tant m'és estar-nos barallant com a gosos com ser amics de l'ànima, hi vàrem anar a berenar... Pa amb oli, com no, amb jamon (pernil salat). I era gros. Aigua, Coca-Cola light per a mi, i café per a mumpare.

Tot plegat 16 euros. (Bufffffffffff, què car!!!!)
I per acabar-ho d'arreglar gairebé ens varen tenir tot el matí només per pagar... Quan vàrem perdre la paciència reclamàrem l'atenció sobre nosaltres (ja ens havien passat al davant 3 persones i la cambrera havia actuat com si no hi fossim), pagàrem la cara factura i vàrem marxar sense excessives ganes de tornar.

Una pena.

3 comentaris:

  1. Amb aquest preu, molts establiments de Barcelona t'ofereixen un menú per dinar tots dos. Podies haver-te esperat a arribar a Bcn i anar directament a dinar.
    Si no és ara, ja ho saps per la propera!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina