dimarts, d’agost 22, 2006

68 Pàgines de Sexe Universitari, Diversos Autors

L'Hiperbòlic és una revista universitària de les Illes Balears que de vegades es pot trobar també per les universitats del Principat... Com a bona revista universitària NO conservadora que és, té una secció dedicada al sexe. I el llibre del qual parlo avui,

68 Pàgines de Sexe Universitari

n'és un recull dels millors articles.

Editat per la pròpia editorial del diari, Hiperbòlic i inaugurant la col·lecció Lolitapop, dóna la visió més moderna i jove del sexe sense tabús ni tonteries, i sobretot prenent en consideració el punt de vista femení, ja que la major part dels articles van firmats per unes noies que es fan anomenar ATÒMIC GIRLS.

En realitat donen una perspectiva del sexe que està bastant allunyada de la meva visió... (Potser es podria dir que en algunes coses soc tradicional, però estaria obviant un milió de matissos). La qüestió és que malgrat la meva diferent visió en gran mesura és un bon instrument per aprendre coses noves, descobrir les nostres (dels homes) deficiències com a amants (i les nostres virtuts), i desmitificar moltes llegendes sobre la sexualitat femenina.

No sé si és fàcil de trobar al Principat, però en qualsevol cas, és una interessant (en la major part dels seus articles) lectura per als que el sexe no ens és un pecat mortal.

Comentari: és realment remarcable l'esforç de l'editor i la valentia de 5 universitaris/universitaries que s'han prestat a fer-se fotografies eròtiques i sensuals per acompanyar els articles. Certament valents. Certament Valentes.

68 Pàgines de Sexe Universitari
Hiperbòlic - Col·lecció Lolitapop
ISBN: 84-934671-5-4

2 comentaris:

  1. Anònim16:21

    Hola, soy una de las chicas universitarias que posó para este libro y quería decir desde aquí a toda esa gente que desde el día que vio mis fotos en ese libro y empezó a decir que si era una fresca o esto o lo otro, que tal vez es algo que a muchos les gustaría hacer pero que ninguno ha tenido el valor. Y no me arrepiento de ello, fue una experiencia más. Por eso te doy las gracias por ese pequeño comentario al final de tu artículo en el que reconoces nuestro valor al posar en esas fotos, porque realmente hace falta valor.
    Para los que se hayan pensado comprar el libro y no lo hayan hecho, les digo que merece la pena, tanto por los artículos de las Atomic Girls como por las fotografías, que son verdaderamente bonitas, que es esa la palabra, ARTE, no pornografía.
    Saludos a tod@s

    ResponElimina
  2. Yo no creo en ningún caso que seas una fresca, al contrario, me parece un acto que demuestra autoestima y seguridad en ti misma... Yo sinceramente no tendria el valor...

    Ni la autoestima como para desnudarme enfrente de una cámara... Solo he hecho nudismo un dia en mi vida y fue que se me cruzaron mucho los cables.

    Estoy plenamente de acuerdo contigo, pero los prejuicios religiosos, y la envidia a menudo causan reacciones negativas... (De ahí la palabra reaccionario, creo).

    Una vez mas, buen trabajo.

    ResponElimina