dijous, d’agost 03, 2006

La Sombra de la Sospecha, de Clark Johnsson


L'Eva Longoria (més coneguda pel seu paper a Mujeres Desesperadas) dóna uns dels tocs femenins (l'altre toc ve de la mà de la ja llegendària Kim Basinger en el paper de dona adúltera del president dels EUA) a aquest thriller dirigit per Clark Johnsson. Sense cap dubte, La Sombra de la Sospecha no passarà a la història del cinema ni pel seu argument novedós i/o trencador. Tampoc pels papers de la gent que hi actua... Ni per les novedoses técniques narratives i/o de direcció.

Aquesta pel·lícula no passarà a la història. Però tampoc com una peli horrible. És més que una bona oportunitat per veure una película de suspense (sense passar-se), d'intrigues policíaques i detectivesques ben entretenguda que no es fa llarga ni curta... Ben proporcionada i amb l'únic inconvenient de que de tant en tant alguna de les escenes "ja ens sona" d'alguna altra pel·lícula o es veu venir d'una hora enfora. En qualsevol cas és una película que, vista sense pretensions, aconsegueix el seu objectiu principal: l'entreteniment.

Perdoneu la foto de la Longoria (evidentment no pertany al material de promoció de la peli, però qualsevol excusa és bona per posar una imatge guapa en un dels meus comentaris típics). Hi posaria fotos de les meves companyes sentimentals però soc massa gelós... :-D

En el cantó masculí destaca Kiefer Sutherland, que fa que més d'un compari la película a 24, la serie de la qual ell n'és el prota i que Sí que va resultar novedosa ja que narrava els aconteixements (de lluita contra amenaces terroristes) a temps real. No crec que aquesta comparació sigui molt intel·ligent, peró bé, és comprensible arran del prota.

Però el prota de veritat d'aquesta, com haureu pogut comprovar a les fotos de promo, és el Michael Douglas. La veritat és que alguns crítics de cinema són molt dolents. Fixeu-vos que han criticat que a la película el perseguit fos un Douglas, ja amb una edat i sense la forma física adequada... La veritat és que per l'edat, la forma física és més que adequada. A més aquests crítics no han entés excessivament la peli: el paper de Douglas és el d'un membre del Servei Secret que fa més de 20 anys que en forma part i que ha salvat la vida a més d'un president... Per tant no estam parlant d'un paper que pugui interpretar Johnny Depp, Orlando Bloom o Ethan Hawke, ja que justament representa que un membre del Servei Secret amb edat de jubilar-se ha de ser precisament aixó: gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada