dimarts, de gener 03, 2006

Premis Darwin: La ressaca de l'Huracà

La Ressaca de L'Huracà
Nominat al premi Darwin al 1969

El 15 Agost del 1969, l'Huracà Camille va causar 143 víctimes al llarg de la costa del golf del Mississippi. La major part de les víctimes eren culpables únicament de ser al lloc equivocat en el moment equivocat, a diferència de 20 persones que moriren quan estaven en la "Festa del Huracà" a la platja.
Malgrat les alarmes d'evaquació per part dels equips d'emergència, les celebracions no es varen cancel·lar. Els fiesteros varen declarar de forma desafiant que la ubicació concreta de la festa en un segon pis proveia plena protecció en front de l'imminent huracà.
La seva confiança resultà tràgicament excessiva quan una ona de 7 metres irrompé contra l'apartament, destrossant l'edifici i deixant els fiesteros a la mercé dels vents huracanats i dels violents estopeigs de l'oceà.
La major part d'aquests fiesteros foren matats. Un parell de supervivents varen ser arrosegats alguns kilòmetres, essent privats d'aquesta cruel manera de esdevenir mereixedors d'un premi Darwin per la capritxosa mà del destí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada