dimarts, de gener 17, 2006

AeonFlux, enginyeria genética i altres desastres

Seria lleig que vos animés a anar a veure AeonFlux.

Una més de tantes películes-adaptacions...

En aquest cas es tracta de l'adaptació al cinema d'una série d'animació de la MTV del mateix nom, i que pel que sembla a hores d'ara ja és tot una saga de culte ja que a la web de la película (o de la saga si es prefereix) s'hi pot trobar informació sobre el videojoc, una serie de 4 cómics i uns còmics interactius de Dark Horse...

Bé, tota una sèrie/saga...

Jo però només puc parlar de la película.
Generalment m'encanten les adaptacions de cómics, m'he empassat amb molt de gust les més freaks... Que si Daredevil, Electra, El Venjador, les Superman antigues, les Spiderman antigues i les modernes, Sin City, (fins i tot Mortadelo y Filemón, en espera que en facin una de Super-López), etc. Ah! Fins i tot m'ho vaig passar bé amb AeonFlux, tot i no conèixer la saga en què s'inspirava.

Peró no seria sincer si no digués que és més aviat fluixeta... No és dolenta... Peró:
  1. Si per norma general no us va l'acció pseudo-futurista amb dosis de ciència-ficció (en aquest cas enginyeria-biológica-ficció (clonatges i tal) )
  2. Si estau farts d'adaptacions de cómics-animacions
  3. Si no us dóna la gana
No cal que hi aneu. En cas contrari, per passar el temps tampoc és descartable per horribilitat.

La història més o menys va d'una civilització futura que ha sobreviscut a un horrible i devastador virus pagant un preu biológic molt car, i en secret encara es treballa per resoldre els problemes. El poder-govern d'un régim autoritari es troba amb la rebel·lió d'un grupúscul de dissidents. Per contra del que sembla els enemics inicials no són tan enemics com sembla, però aixó si, els dolents ho són molt de dolents (segurament acabaran morint com a totes les de la classe).

I bé, coses rares, cops, filigranes, acció, efectes especials, plantes incíviques que escupen pues mortals... En definitiva tot un repertori, original en alguns moments però amb moltes incoherències de les que no cal parlar.

Si teniu quelcom millor que fer, feu-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada