divendres, d’abril 11, 2008

Octubre a Barcelona (VI): cinqué dia (part i)

Segueixo relatant la meva visita a Barcelona.
El cinqué dia va ser en part genial i en part oblidable.
Genial va ser tornar a veure Emejota, una amiga d'aquestes que es fan per casualitat i que agraixes infinitament haver estat tan afortunat. És una persona amb un cor terriblement gran, terriblement sensible i molt bona persona. Una persona que et fa patir que la gent del seu voltant no l'aprecii tant com es mereix. Per això, per compensar les possibles injustícies jo l'aprecio en la seva justa mesura! Entre les seves virtuts, una gran capacitat d'empatia i una enorme força per escoltar a la gent. Per a mi, és un exemple a seguir. I una companyia ideal per passejar per la platja de Barcelona.

D'anar i tornar. I tornant i aprofitant el dia no podia deixar passar l'ocasió de fer una visita al Carrer Tallers... El paradís dels compradors de CD i amants de la música. Tot un enfilall de botigues de CD s'agrupen en aquest carrer. I sempre que puc hi passo per fer una ullada i adquirir rareses i novetats en els estils que més m'agraden. Menció especial per a Daily Records i per a Discos Revolver.

I va arribar així l'hora de dinar i vaig tenir la sort de gaudir de la companyia de dues persones que estimo moooolt. La Nuri Note i el JAL. Varem dinar a un restaurant que varen triar ells. Un restaurant molt bo que no record molt bé ara mateix (tan de bo el pogués recordar... segur que si en JAL es llegeix això m'ho recordarà, si se'n recorda...). En definitiva que no es pot gaudir de millor companyia... La veritat es que millor pots amics, si són com ells, que molts d'indolents.

Després de dinar em vaig dirigir a Gràcia per compartir una estona amb l' "amiga del Gran Angular". Un ésser extraordinari amb qui sembla que no passa el temps. Encara que ens vejem esporàdicament, quan les nostres agendes coincideixen, tot sembla com si res no hagués passat. La confiança de l'ambient és la mateixa, com si la distància o com si res no hagués canviat. Amb ella s'hi pot parlar de tot.

Però... es pot passar del cel a l'infern en un mateix dia??? (continuará...)

2 comentaris:

  1. Era la Camarga

    ResponElimina
  2. Sabia que podia comptar amb tu JAL!!!
    Va estar molt bé...
    A veure quan mos tornam a veure! Ja en començ a tenir moltes ganes!

    ResponElimina