dimecres, de març 15, 2006

USA - dia 9: Últim dia, Stanford i Mountain View

Avui ja ha estat l'últim dia... Bé l'últim dia abans del dia 100% viatge. 23 hores de viatge. Prefereixo no pensar-hi.

Avui ha estat dia de reunions de feina. Una a una base de la NASA i militar a Moffet Field on tenen un hangar enorme per a Zeppelins que mai no es va utilitzar per als Zeppelins perquè quan es va acabar de construir els avions ja havien desbancat als dirigibles.

L'altra la segona part de la d'ahir. Entremig hem visitat a un conegut d'ambdós que està fent cosetes per la Universitat d'Stanford, amb una volteta pel Campus inclosa.

Dinar a un Vietnamita a Berkeley i en acabat a fer la última volta turístico-comercial. Per Palo Alto a una botiga de Tower Records... Sense éxit. No he trobat el que buscava. Després a una botiga d'electrónica a buscar 'xorradetes xules que xalen' (XXX) per a l'iPod, aquest cop amb éxit però no entraré en detalls.

Finalment retornar el cotxe de lloger i anar al nou hotel. I connectar-me per explicar-vos l'agonia d'aquest viatge que està arribant a la seva fi. Però no us enganyeu que falta la part més dura.

Si ara són les 10 de la nit aquí, demà ens hem de llevar a les 4:30 per ser a les 5:30 a l'Aeroport de SF. A les 8 tenim el vol (6 hores) cap a NY. A l'aeroport JFK de NY 5 hores per a canviar d'avió i d'avorrir-nos mentrestant, a més de tornar a sotmetre'ns a les múltiples mesures de seguretat que tenen imposades... Fins i tot et fan treure't les sabates. El vol de NY a Madrid són gairebé 9 hores. A Madrid hora i mitja per canviar d'avió (amb permís de la nova terminal T4) i cap a Mallorca... I a dormir el Jet Lag.

I THE END.

Ara unes fotos de NY:
Foto 1: Una vista impressionant de l'edifici Chrisler, amb gàrgoles incloses. I la sensació de claustrofobia, de verticalitat... S'enten la inspiració de Batman. S'enten que un paio s'imaginés a un superheroi saltant d'edifici en edifici amb l'ajuda d'unes teranyines... S'entenen tantes coses caminant per NY.










Foto 2: més fum sortint del terra. Imagineu-vos que a Barcelona (o pitjor a Palma de Mallorca) comença a sortir fum del clavegueram... Imaginau-vos-ho... O no. Potser millor que no.
















Foto 3: Una altra perspectiva més horitzontal de l'edifici Chrisler. No és el més alt de NY (el més alt és l'Empire State), però sí és un dels més emblemàtics... És més baix també que les desaparegudes torres.



















Foto 4: Una altra foto típica de la quotidianetat i la verticalitat de NY. Feta des de Lexington Ave... crec... Inevitables taxis grocs (Yellow Cabs).



















Foto 5: més fum sortint del terra. Més fum. Fantasmagóricament genial. O quelcom semblant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada