dijous, d’agost 06, 2009

Wanted - Hitman - Héroes del cielo - Mortal Kombat: Anihilation

Avui toca dosi de pel·lícules d'acció.
1. Wanted amb Morgan Freeman i Angelina Jolie Una secta d'assassins. Traïcions.
Adrenalina, la sexy Angelina.
Família i històries i coverbos en una entretenguda i trepidant película d'acció inspirada en un còmic.

Poc a dir.

Recomanada per als amants del gènere.

No es menyspreable per la resta. Que per algún motius es va mantenir al capdamunt de les llistes d'éxits a nord-amèrica... I no per res ja està en procés la inevitable i innecesària segona part.

El pitjor: les espectatives generades al voltant del seu èxit.

El millor: com sempre la bellesa i l'actractiu rebel de l'Angelina Jolie i els efectes especials.

2. Hitman
Un més dels videojocs que han traspassat la frontera existent entre els joysticks i el celuloide. En aquest cas tenim una altra secta d'assassins. En aquest cas un canvi de régim polític converteix l'agent 47 en el proper objectiu. Recorda a Bourne però sense èxit.

Una proposta de serie perduda entre l'A i la B, però que resol bé el problema de l'entreteniment.

I que permetè que els productors britànics es fixassin en l'Olga Kyrulenko per a acompanyar James Bond a Quantum of Solace.

Per als amants de les noies despullades, poden gaudir de l'Olga en tot el seu esplendor en aquesta cinta.

3. Héroes del Cielo
Ja en la secció de películes antigues una menció breu per aquesta cinta de Gerard Pirés, qui va dirigir Taxi Express amb guió del mestre europeu (francés) del génere d'acció. En Luc es la prova que si hom s'ho pren seriosament es poden fer películes a l'americana a Europa amb més interés que moltes de les americanes...

Sense anar més lluny Besson és el culpable d'idees com la de Taxi, El quinto elemento, Transporter, entre altres.

A Héroes del Cielo, un avió militar és segrestat i els dos pilots que l'escortaven en són culpats... Ells tindrán, com no podía ser d'altra manera, la oportunitat de recuperar l'honor perdut evitant un atac terrorista.

4. Mortal Kombat: Anihilation
No diré res d'aquesta película. No ho mereix. I aixó ho diu tot. Només diré que si la vaig veure va ser per un motiu purament nostalgic...

Fa 10 anys vaig anar a EEUU a estar-m'hi un mes per això de l'anglés... Dels molts records que en guardo, un CD que em va regalar el noi de la casa on estava té una significació especial. En part per aquella cançó de Rammstein (Engel)... En part per Scooter... Però pels records associats especialment. I d'aquí que em fes curiositat veure la película de la banda sonora d'aquell CD. Clar la Banda sonora está molt bé. Però és l'únic que mereix aquesta distinció en tot l'univers de la película. El videojoc, per cert, un dels primers que va portar la polémica de la violència virtual a les portades de molts diaris i mitjans de comunicació... Però això es una altra història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada