diumenge, d’octubre 12, 2008

Iron Man

I segueixen apareixent, una rera altra, les adaptacions cinematogràfiques dels diferents superheróis històrics que, trascendint el món del còmic, arriben a les grans pantalles colpint-les.

Més de mig any després d'haver-la vista em digno a parlar d'Iron Man.

Iron Man, al meu entendre i parer és bóna.
Ofereix el que ha d'oferir, noies boniques (veure la imatge de més avall on es pot veure Leslie Bibb, una de les actrius de la película... Posaria l'altra actriu, però és la Gweeneth Paltrow i per a mi està entre les dones més lletges de Hollywood així que m'ho estalviaré).
Ofereix acció, efectes especials molt interessants (alguns potser una mica passats de rosca)... I una història interessant...

Sempre marcada pels maniqueismes americanizants... Però una història tanmateix entretenguda. I amb una certa crítica a la hipocresia freqüent del sistema capitalista i del seus integrants.... (S'ha de vendre el que sigui a qui sigui per a augmentar els beneficis, encara que sigui vendre armes a l'enemic).


Tot plegat, una película entretenguda i digna (almenys més digna que d'altres menys reeixides com Daredevil o Electra o el Motorista Fantasma o 'The Avenger' (El Vengador) ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada