diumenge, de maig 18, 2008

La Rigoletta, Palma de Mallorca

La Rigoletta és un restaurant italià de Palma de Mallorca.
De bones a primeres té bona pinta, ja que a part d'estar gairebé a primera línea de mar, el que el fa un lloc perfecte per dinar després d'una passejada pel Passeig Marítim o pel Coll de'n Rabassa. A més duu el segell de la gestió (molt bona per cert) dels amos del Rodeo Grill de Palma de Mallorca, del que ja n'he parlat a aquest apunt.

Per desgràcia, només hi he anat dues vegades, i una de les dues vaig tenir la mala sort de trobar-me amb que no tenien gairebé res de la carta, la qual cosa és molt desagradable... Més que res per la desil·lusió que et fa que et diguin que no podràs menjar una cosa que tant t'ha costat triar.

Però la segona vegada que hi vaig anar això no va ser tan greu.

La Rigoletta és un restaurant italià. A part de les més que típiques pizzes i pastes, com es pot preveure per aquells que coneixen Rodeo Grill i les seves fantàstiques carns, la vertadera especialitat de La Rigoletta són les carns, tot i que cuinades a l'estil italià.

Encara que la decoració del local no és especialment del meu gust, s'ha de reconèixer que les taules són prou amples com per a convertir el restaurant en un lloc ideal per a tot tipus de esdeveniments culinaris, tant per amigots, com per familia o per quedar bé amb una persona especial en una vetllada especial. ;)

Preu Mitjà: 25 euros
La Rigoletta
Portitxol, 7, Baix
Tel. 971 257 777
07006 Palma de Mallorca
larigoletta@rodeogrill.es

2 comentaris:

  1. Anònim06:37

    Ja ho provaré quan vagi per Mallorca.

    ResponElimina
  2. L'últim cop que hi vaig anar, Juliol 2008, amb ma mare i una amiga va ser esplèndid. De carta, qualitat i servei. :D

    ResponElimina