dimecres, d’octubre 03, 2007

Celebracions.... (Celebraciones!)

CATALÀ
Aquesta setmana és una setmana de celebracions.

1. La primera és la més antiga, doncs aquest blog dia 7 d'Octubre fa

2 Anys

Això és diu fàcil. 2 anys publicant aproximadament 26 - 31 posts mensuals. Gairebé un apunt per dia.
I si m'anim a fer-ho és per les més de 100 visites diàries que rep aquest bloc. Són aquestes les que fan que fer aquest bloc valgui moltíssim la pena. Moltes gràcies a tots.
Moltes gràcies per les gairebé 90.000 visites en aquests dos anys (122.40 diàries de mitja aproximadament) als dos blogs, de les quals gairebé 39.000 a aquest blog només en l'últim any.

2. La segona és més recent i potser més important. Ahir mateix vaig firmar la meva renovació a l'empresa on estic treballant. Un any més segur a Madrid, treballant i intentant fer-me un bon currículum... Trobant a faltar els bons amics de sempre i fent-ne de nous. A més parlant de celebracions, Dissabte passat va fer un any que vaig arribar a Madrid. I ahir va fer un any exacte que vaig començar a treballar: un any currant!

Moltes celebracions per una setmana!


CASTELLANO

Esta semana es una semana de celebraciones.

1. La primera es que el próximo domingo, este blog cumple

2 Años

Parece fácil. 2 años publicando aproximadamente 26-31 posts mensuales. Casi un apunte diario.
Y el ánimo para seguir "comunicando" dia a dia lo saco de las más de 100 visitas diarias que recibe este blog. Es esto lo que hacen que hacer crecer este blog valga muchísimo la pena. Muchas gracias a todos!
Muchas gracias por las casi 90.000 visitas en estos dos años (122.40 diarias en media aproximadamente) a los dos blogs, de las cuales casi 39.000 sólo a este blog en los últimos 12 meses.

2. La segunda afecta a algo más reciente y quizás más importante. Ayer mismo firmé mi renovación contractual con la empresa para la que estoy trabajando. Un año más en Madrid, trabajando e intentando crearme un buen currícullum... Echando de menos los buenos amigos de siempre y haciendo nuevas amistades. Además, hablando de celebraciones, el pasado sábado hizo un año que llegué a Madrid. Y ayer hizo un año exacto que empecé a trabajar: un año de currante!

Muchas celebraciones para una semana!

2 comentaris: