divendres, de maig 25, 2007

Per les eleccions, Tolerància Zero

En aquesta jornada de reflexió electoral...

Escoltau aquesta cançó i actuau en consequència.

Perquè qui estima Mallorca no la destrueix.

Salvem Mallorca.









Eleccions 2007 Mallorca

3 comentaris:

  1. Anònim16:33

    Hem canviat de govern i seguim destruint: segon cinturó, amarres, vies,... Què està fallant?

    ResponElimina
  2. Està fallant que malgrat que el govern canvia, els poders fàctics i la societat continua essent la mateixa.

    La població és tan ignorant i estúpida que no se n'adona que destruïnt el patrimoni natural avui s'està generant gana per a demà.
    Però en realitat... A la hora de la veritat, tan els hi fa.

    Solució. Cap, perquè fins i tot si els verds guanyessin en solitari les eleccions se n'adonarien que están fermats de mans i peus.

    Només un canvi de societat i de sistema económic podria fer tirar endavantun canvi de polítiques en general. I ja sabem que el comunisme es molt bonic però de impossible aplicació.

    Al final jo crec que l'únic que ens queda és actuar localment, recolzant aquelles marques i empreses que demostren la seva posició favorable al medi ambient. Que es percebi l'ecologisme REAL com un bon negoci, que pot generar molta riquesa. Alehores fins i tot el capitalista més depredador pujarà al carro de l'ecologisme a ultrança. I potser aleshores una altra humanitat serà possible.

    Fins aleshores, la humanitat arreu del món es continuará autodestruint. (Que consti que estic escrivint aquestes línees desde la India, on estic passant un mes treballant. I estic rebent una lliçó vital d'aquestes que no s'obliden).

    ResponElimina
  3. Anònim11:19

    Gaudeix la Índia, amic.
    Quan te'n vas a paísos així, la visió del món i les prioritats d'un mateix canvia de forma radical.

    Ara el nostre plantejament per les properes eleccions és votar les dretes, al manco així les esquerres des de l'oposició faran més bona feina, perquè si les esquerres estan al govern amb aquesta forma de fer que tenen de dretes, encara que sigui culpa nostra, de la societat, no ens convé. Més val que facin oposició perquè a l'oposició si que ho podran seguir fent amb arguments d'esquerres.

    ResponElimina