dimarts, de novembre 04, 2008

India - Més pinzellades

Més breus pinzellades de la Índia... En uns mesos, quan tingui temps i les fotos ordenades, un extens reportatge sobre el viatge de moment... Petites pinzellades... Com aquesta! El gust de moda de les Lay's a la Índia, l'"Spanish Tomato Tango"!

Després de tastar-lo us puc assegurar que no té res de Spanish, ni de Tomato, ni de Tango. A Espanya el comercialitzen com "Indian Tomato Tango" i cola. Un gust molt espiciat i picant, com no podia ser d'altra manera!

I una foto del meu col·lega Gagan al Machan més. En el fons li encanta la càmara a aquest noi. Una excel·lent persona!

Aquests edificis es veien des de la feina. I l'edifici de la meva empresa a Gurgaon (al costat de Delhi) era molt semblant.

D'aquí a 3 o 4 mesos segurament sigui capaç de publicar un reportatge molt ampli de les meves aventures per allà. Necessito temps per preparar les fotos i escriure les aventures... Així que espero que comprengueu l'espera! I no deixeu de seguir el blog!

2 comentaris:

  1. Jajaja, aquí estarem nen! De moment ja va bé que ens vagis obrint boca!

    ResponElimina
  2. Ara mateix ja tinc escrit fins al 27 de Desembre i creieu-me... La crònica de la Índia està prevista per al Febrer de 2009! Però mentrestant hi ha ja escrits alguns comentaris molt refrescants i morbosos! jejej

    I algun més d'interessant!

    Una abraçada JAL!

    ResponElimina