dilluns, de novembre 10, 2008

Ca'n Pep de Sa Ràpita, Mallorca

A Sa Ràpita, Ca'n Pep s'ha fet un racó i s'hi ha fet fort. Tant que l'éxit d'una fórmula bastant mallorquina li ha permés ampliar el negoci en els últims anys.


Arrossos mariners així com paelles i arrossos negres són una de les opcions que et dóna la carta.


Però a nivell familiar és el lloc que visitam en ocasions de celebració per complaure el nostre gust per les parrillades mixtes de peix i marisc.


Les fotos que hi ha en aquest apunt són de la última parrillada mixta que hi varem menjar amb motiu de la celebració del meu 27è aniversari i de l'aniversari del meu padrí.


Els preus són bastant raonables...
Si es calcula bé, amb menys de 50 euros per cap (cava inclós) hom se'n pot ensurtir bé...

Habitualment nosaltres demanam un entrant com calamars a la romana, o quelcom similar (si hi ha calamar en la seva tinta... és inevitable provar-lo!!!). Una amanideta. I la parrillada per N-1 persones, on N es el nombre de comensals.

Un altre punt a favor de Ca'n Pep de Sa Ràpita són els postres, abundants i casolans, que faran les teves delícies... O el teu suplici si alguna restricció alimentícia et porta a mirar com els altres mengen les postres davant la teva cara d'enveja i resignació.

Però supòs que de vegades cal ser ecuànim i, malgrat no sigui políticament correcte, cal reflexar també aquelles coses que no ens agraden.

La última visita que hi fèrem, va ser gairebé un desastre. I va ser una llàstima perquè estàvem acostumats a sortir-ne ben contents d'allà.

Primer, el servei fou molt irregular. No sé si per inexperiència, o per incompetència, però ens vàrem sentir molt mal atesos. Fins al punt, que un problema amb un dels cambrers que ens atenia va acabar gairebé en una discusió familiar!

L'altra cosa que ens va passar és que, no sé si pel dia en concret o si és quelcom habitual, l'amo i cuiner i la maitre s'escridassaven contínuament. Aixó amb l'agravant que la nostra taula era totjust al costat de la cuina, provocà que el dinar fos massa desagradable, entre escridassades, algún insult i els problemes amb l'irregular servei que ja he esmentat.

Així doncs, una de bona i una de dolenta. Esper poder comentar jo mateix algún día aquest apunt i dir que tots els punts negatius mencionats han desaparegut completament. Però si ho digués ara, estaria mentint!

Ca'n Pep de Sa Ràpita
+34 971 640 102
Avinguda de Miramar 30
Sa Ràpita, Mallorca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada