dimarts, de novembre 04, 2008

88 minutos

88 minutos es un thriller.

I també és una d'aquesta película que veus per atzar...
Perquè un dia vas a l'FNAC per comprar "La princesa prometida" per veure amb la noia que desitges... I t'acompanya un dels teus companys de pis, en aquest cas DVD... I també anau al MediaMarkt i després, només per variar i fer quelcom diferent, us quedau a sopar allà i mirau una película... De les que semblen ser acceptables i que cap dels dos hagueu vist.

Les opcions queden reduïdes a 88 minutos. Un thriller... La presència d'Al Pacino et dóna l'esperança d'un mínim de qualitat. Els bons actors també es fan vells. Encara que representin un professor universitari especialitzat en Ciència Forense Psicológica i assessor dels diferents cossos policials nord-americans...

Encara que s'utilitzin recursos com un compte enrera (la película hauria d'haver durat només 88 minuts) i frases que se suposa han de ser terrificants com "Tic, toc, doc".

Però al cap i a la fi em resulta una película entretinguda, tot i que mediocre... I la vetllada diferent, en companyia d'un element com DVD, és més que agradable. Un d'aquests moments que malgrat la senzillesa, valor moltíssim.

I com que l'actriu de la foto hi surt molt guapa, això ja compensa en gran mesura qualsevol altra cosa.

En resum, mediocre però no avorrida. I predictible... fins a cert punt.

En qualsevol cas jo la consideraria dins de la serie B cinematogràfica actual.

A Filmaffinity: 88 minutos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada