dilluns, de juliol 24, 2006

Da Paolo, Avda. Madrid 63-73, Barcelona

Fantàstic restaurant italià.
Especialistes en peix a la italiana, també broden la carn, fan pizzes molt bones i la pasta és fantàstica. El chef és autènticament italià, que consti!
El local també és familiar i íntim, perfecte per a vetllades romàntiques o menjars de feina. Sense soroll, i amb un servei molt adequat i perfectament dimensionat a la cabuda del local. I a més crec que els divendres hi ha música en directe (n'hi solia haver).
De Dilluns a Divendres es pot disfrutar d'un menú per 10 euros amb 4 primers i 3 segons per triar. També tenen amanides molt bones.
L'altre dia hi vaig anar en pla 'celebració' (d'aniversari) i clar, sempre surt més caret que anar-hi en pla dinar a seques. Dos plats de pasta, dos plats de carn i dues postres, més begudes (coca-cola i aigua) varen sortir per 60 euros.

Els plats de pasta: un, raviolis farcits de carn amb salsa de tomàquet. Excel·lents. L'altre, tallarins amb salsa de tres formatges. També excel·lents.

Les carns: escalopins de vadella amb salsa de módena... Si bé eren bons, no és el millor plat de la carta. En canvi l'altre va ser també excel·lent, tagliatelle de bou amb ruccula i parmesà. Fantàstic. Més que recomanable.

Les postres: sorbet de llimona també molt i molt bó. I una crêpe amb xocolata desfeta. La xocolata realment bona.

Només de recordar-ho se'm fa la boca aigua...

Restaurant Italià Da Paolo
Avda. Madrid 63-73
Barcelona
15-30 euros persona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada