dimarts, de juliol 04, 2006

Ciber@vis, de Mercé Molist

L'altre dia (de pagés) vaig assistir a una presentació.
Es presentava un llibre. Un llibre-manual.
Un llibre-manual dels secrets, trucs i també de les trivialitats del món virtual, també conegut per Internet, escrit per la mà d'una de les periodistes especialitzades en aquest tema més reconegudes d'aquest país.

Mercé Molist ha treballat en diaris com La Vanguardia, El País i l'Avui i és col·laborador habitual de les tertulies de L'Internauta. També ha impulsat llistes de distribució com el Grup de Periodistes Digitals i Ciberdones.


Ciberavis, Ciber@vis, Ciber@avis. Es tracta d'un llibre amb lletra grossa, escrit amb un llenguatge planer per tal que resulti senzill d'entendre a totes aquelles persones a les quals la maduresa i Internet els han arribat alhora.

Com diu la portada és un "Manual per a joves de més de 50 anys que volen apendre a navegar per Internet".

Es centra en el món del Windows, ja que és el sistema operatiu més extés. (De fet, és obvi que qualsevol persona gran amb un Macintosh no necessita cap manual!!!!!). Tot i així, conté tots els coneixements intrínsecs de la xarxa independentment del SO (sistema operatiu) emprat d'interés per a persones d'avançada edat.

Així que si sou persones grans i heu arribat a aquest blog buscant una guia per endinsar-se al món d'Internet, aneu a qualsevol llibreria i fullegeu aquest exemplar. Segur que us farà tan bona impressió que us el comprareu.

I si no sou persones grans peró coneixeu gent que sent curiositat per Internet peró que es sent massa gran per investigar-hi, recomaneu-li aquest manual.
És una guia excel·lent per a que els avis facin els seus primers passos a Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada