divendres, de juliol 07, 2006

Ultravioleta, de Kurt Wimmer

Ultravioleta? Ultrapatètica. Ja em venia de gust fer una crítica negativa d'alguna película al blog. I més que negativa serà nefasta.
Veredicte. No val la pena. Ni dins de la seva categoria. Les coses interessants ja estan vistes, la resta no tenen cap interés. L'argument, incoherent i més que vist (una mutació de X-Men amb tocs d'AeronFlux i Underworld). Els diàlegs més horribles que una conversa frenopàtica. Efectes especials empalagosos i insulsos alhora. (És aixó possible?). L'estètica cutre... Les coreografies poc originals, poc estètiques i poc treballades. I les actuacions dels actors és un oximorón com dir música militar o inteligencia militar. La Jovovich, tota una especialista d'aquesta mena de produccions toca fons. Sens dubte.
Una d'aquestes escasses vegades que estaré d'acord amb un periodista de l'ABC, (Javier Cortijo) quan diu que "Ultravioleta acaba siendo un mal cómic, un mal videojuego, una mala película, un mal sueño y, sobre todo, una muy mala leche." (Javier Cortijo: Diario ABC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada