divendres, de febrer 10, 2006

Premis Darwin: L'ull de porc

L'ull de porc
Nominat al Darwin el 1991

(4 de Juliol 1991) Tres homes de Eaton varen morir la tarda del 4 de Juliol. James, Billy and Ashley varen morir d'hora el Divendres al matí després que el seu Ford blau es sortís de la carretera. Alcohol i porcs foren dos factors que contribuiren a l'accident.

"Hem trobat diverses llaunes de cervesa a l'escena i voltants," afirmà el Sheriff Andrew Watson. El contingut d'alcohol en sang del conductor era el doble que el límit legal.

Els events es desenvoluparen de la següent manera:

Els tres homes es passaren la festa nacional americana bebent. Més tard, aquella tarda els va entrar ganes de menjar "cortezas de cerdo". "Hi havia focs d'artifici quan Jimmy diguè que haurien d'anar a buscar quelcom per menjar," explicà Emma, la xicota de Billy.

A les 11 de la nit varen conduir deu milles fins a una granja de porcs, amb l'intenció de robar un porc. Un dels homes escalà la tanca i lligà un extrem d'una corda a un quadrupede grassonet. Els altres dos homes començaren a estirar la bèstia de 400 lliures (181 kg). La força del porc batallador va ser massa per a la reixa de dos metres, i una secció de 4 metres de llarg es colapsà amb molt soroll, provocant que tots els porcs fugissin en una estampida.

"Estava adormit quan vaig sentir l'horrible estrèpit, " explicà John Wilson, propietari de la granja. "Vaig sortir de la casa amb la meva arma i vaig fer dos trets a l'aire, cridant-los que marxessin."

Els amics carregaren el porc robat ràpidament, lligaren la corda a la furgoneta, i es dirigiren a tota marxa cap a la carretera a 145 km/h. Desafortunadament, mentre el porc estava ben lligat ells no s'havien cordat el cinturó de seguretat.

5 km més endavant, el porc es va començar a convulsionar al darrera de la camioneta, fent trontollar el vehicle. Això feu que el porc caigués fora de la camioneta i que fos arrossegat al llarg de la bruta carretera durant 1 km.

Distret, el conductor impactà quelcom i la camioneta volcà i rodà 12 metres, expulsant i matant els tres homes que l'ocupaven.

Les víctimes foren descobertes a les 5 del matí per un motorista que passava per allà. La policia alerta als motoristes a conduir amb precaució a les carreteres brutes, a portar els cinturons i a no beure quan es condueix.

El porc va sobreviure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada