divendres, de febrer 03, 2006

Premis Darwin: El Lladre de Pancake Pantry

El lladre de Pancake Pantry
Nominat al premi Darwin al 1992

(1992, Tennessee) El restaurant de Nashville, Pancake Pantry és ben conegut per tota la indústria de la música, no només pels seus fantàstics pancakes, sinó també per la famosa clientela que el freqüenta. No és poc comú que al davant de Pantry hi hagi llargues cues de clients esperant per esmorzar i per l'oportunitat de veure alguna estrella famosa del country dinant-hi. L'home involucrat en aquesta història romandrà més temps en les nostres memòries que no pas la típica cantant country.

Sembla que un dels empleats del Pancake Pantry, observant l'éxit del lloc, pensà que seria el lloc perfecte per a robar. Un dia, ben d'hora, s'enfilà al terral i arribà a la chemeneia que hi ha sobre el llarg grill de Pantry. Per simple inspecció, el perpetrador s'adonà que no podria passar-hi completament vestit. Es desvestí i s'esmunyí per la chemeneia despullat. Va ser la última cosa que va fer.

Imagineu la sorpresa del personal del primer torn del restaurant al matí següent! Quan es preparaven per a servir els esmorzars, descobriren horrificats un parell de cames despullades penjant uns centímetres del grill.

Que esdevinguè al nostre fracassat intent de villà? Tot indica que l'obertura era tan estreta que no permetia cap error. Així com s'esmunyia, relliscà i encalla el seu propi braç amb la mandíbula, quedant-se encallat del tot. Morí asfixiat pel seu propi braç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada