dimecres, de novembre 07, 2007

Paraules Clau (II)

Si ahir comentava els temes que més éxit tenen del blog, avui em decantaré per destacar-ne les més sorprenents. Us heu preguntat mai quin tipus de coses busca la gent per internet? A part de sexe (els homes) i amor (les dones)! Doncs jo us n'ofereixo una mostra, una de peculiar, doncs gràcies a aquestes paraules clau, algunes persones han arribat al meu blog. Impresionant.

  1. "genis científics" : quina desilusió, buscar genis científics i trobar-me a mi. De totes formes em plantejaré un dia fer un apunt sobre els genis científics que més admiració em creen.
  2. "sobre l'amistat": curiosament fa 13 anys aproximadament vaig fer un escrit sobre aquest tema titulat precisament així. Segur que la persona que ha buscat això haurà trobat quelcom que li pot haver estat d'utilitat.
  3. "impacte recent": impresionant. Us imagineu què ha de passar pel cap d'algú que busca aquest concepte al google?? Busca informació sobre un impacte sicológic? O més aviat d'un impacte físic? O un impacte moral, audiovisual... Clar perquè d'impactes recents n'hi ha de molts de tipus. El meu consell per a aquesta bona persona és especificar una mica més en la búsqueda. :D
  4. "buscant el camí més llarg per arribar més tard a casa": ésser, si has arribat aquí buscant això, el que has de fer es aconseguir la cançó "Mai diguis mai a un mai" de Lax'N'Busto que trobaràs als CD "Vas de punt o què?" del 1989 (Discmedi) en la versió Reggae i al CD Llença't del 2001 en versió funky-rock. (Discmedi també).
  5. "habitants pero km2 a madrid": si, tens raó, per molt que comparin ells estan mooolt millor...
  6. "engenyeria genetica": millor prova amb "enginyeria genètica", crec que tens faltes de punteria. O una gran habilitat en la genètica lingüística.
  7. "festa verges": un dels temes més buscats recentment. Hauré de fer-ne un monogràfic d'investigació.
  8. "who sang you can get it if you really want in 1970": I suppose you are asking for Desmond Dekker. The song was originally written by Jimmy Cliff.
  9. "corsé traduccion catalan": qui deu estar buscant la traducció al català de la paraula corsé... I el més greu de tot... Per què? De todas formas la respuesta es COTILLA!
  10. "simil entre matrix i mite de la caverna": típica pregunta que em fa retrobar la meva perduda fer en la humanitat. Hi ha gent inteligent al món! Segurament que es una reflexió induïda per algun profe de primaria o secundaria als seus alumnes. Però certament una gran influència del mite platònic hi ha tant en la nissaga Matrix com a V de Vendetta, que és on jo vaig esmentar aquesta connexió. Si algú li interessa que faci un apunt desenvolupant aquest tema que m'ho faci saber, i així ho faré. Tanmateix de tan obvi em sembla innecessari, clar que per a un estudiant d'institut (o de Filologia Catalana)... Potser una mica de suggerent ajuda no li va malament.
  11. "borja penalba casat": només faré un comentari, "Aquí hi ha tomàquet" a la catalana total.
  12. "warner bros 31 octubre": ein? Twentieth Century Fox 29 de Febrer.
  13. "ciutadans de segona": es el que som els catalanoparlants, els bascofòns, i els gallegòfons a l'Estat Espanyol.
  14. "pagines de chicas": això és bilingüisme! Ni "páginas de Chicas" ni "pagines de noies". Bé, si tornes a parar aquí buscant això, prova amb Petardas. Els poders fàctics i económics de la catalanitat internáutica (com Vilaweb) s'haurien de plantejar inaugurar el primer portal de pornografia catalana gratuïta a Internet! Hem de ser un país normal en tots els aspectes!
  15. "algú sap quan cobra obrint pas": tio, espero que no siguis un particular perquè t'hauràs d'escurar la butxaca. Jo no ho sé. Suposo que depén del tipus de concert i de si estan de gira de promoció de disc o no. En qualsevol cas pensa que per motius d'imatge requereixen el lloguer d'equips amb un mínim de qualitat... Jo diria que 3 millons de pesetes es poc (vaja més de 20.000 euros segur). I si em diuen que més de 40.000 m'ho crec. L'últim disc és molt bo!
  16. "compensen les dones amb humor": què? I amb això en tenen prou! Quines dones més fantàstiques. Aquestes serien molt felices amb mi, si amb humor pogués compensar qualsevol cosa. I el que és més important, jo seria molt feliç amb elles! ;)
  17. "per passar el cap d'any": jo soc partidari de la vetllada romántica en grupet reduït d'amics, o en parella, o en família, o alguna combinació esperpèntica de les anteriors. De totes formes crec que es mereix un monogràfic i d'aquí a uns dies intentaré escriure'l.
  18. "llegir per força": és una desgràcia. La millor forma de sobreposar-se a tal desgràcia es llegir voluntàriament. I si a més hi poses interés milloraràs com a persona i estaràs més preparat o preparada per enfrontar el teu futur profesional, on amb tota seguretat t'hauràs de passar moltes hores llegint coses "per força". A més si comences llegint per força, amb la força del costum, acabes forçant-te a llegir per plaer, la qual cosa és força complaent. ;) (I si llegeixes molt veuràs com algún dia arribes a les desbarrades a les quals arribo jo amb plenitud).
  19. "companyias aereas del mundo": es a dir, un català buscant informació al Google amb dificultats. Trobeu alguna falta desastrosa? De totes formes es un tema interessant. Potser també li dediqui un apunt.
  20. "noticies mes important del 1995": això és viure al passat! El que tu busques és un Almanac!
  21. "el aviador howard heu": et recomano buscar millor "el aviador Howard Hughes", clar que es pronuncia jovar jiucs, per si el vols buscar per la fonética.
  22. "russ de catalunya": ein?
  23. "mercat segells": jo et recomano el Mercat de Sant Antoni.
  24. "els reis catolics catalunya": això és mala bava. De totes formes a tall històric, millor buscar els reis catolics corona d'aragó, de la que formava part catalunya en el temps dels reis catòlics.
  25. "la mujer en el franquismo": ... estaba bien jodida, digo yo.
  26. "eclipse capitulo 1": i qui busca una cosa així a Internet???? Però sí, porta al meu blog!
  27. "puig de sant salvador": és un preciós puig que per als Felanitxers és una muntanya (perquè és el nostre puig més alt). I qui digui lo contrari ja es pot preparar.
  28. "port aventura warner bros": me quedo con port aventura
  29. "como sorprender a un hombre": a veces es fácil (tan fácil como llevarlo a un sitio discreto y desnudarte de forma sexy). Aún así me parece fantástico para un monográfico. Me lo apunto en mi lista y pronto intentaré satisfacer... tu inquietud en este aspecto.
  30. "arteriscos": un dia escriuré un llibre que començarà així: - vaig teclejar "arteriscos" i vaig prèmer el botó de cerca al Google. Llavors... O un anunci clasificat: "Se buscan arteriscos solteros para relación seria pero sin compromiso. Y lo que surja".
  31. "grandes momentos de la hispanidad": la mayoría de ellos implican la muerte de muchas personas, peró después de la Guerra Civil española se demostró que esa es una de las grandes virtudes nacionales y todavía hay algunos partidos políticos ansiosos de que sus votantes puedan, de nuevo, mostrar sus virtudes. Da para un monográfico también. Aunque no sé si dejarselo a medios libres e independientes como Libertad Digital, El Confidencial, la Razón..
  32. "como hacer una caipiroska de fresa": yo supongo que el modus operandi es el siguiente. Coger un vaso, meter dos fresas limpias y sin el rabillo. Aplastarlas con una masa y añadir azúcar. Añadir Vodka (caipiroska = vodka) aunque se podría con Ron y el resultado no es malo. De todas formas a mi me gustaria probarlo con fresas trituradas con una liquadora. Tiene que ser muchísimo mejor... Pero...
  33. "musiques terrorifiques": tio, no has escoltat mai "Los 40 Principales", "Factor X" o "Operación Triumfo"?????????
  34. "ceremonia a la bandera": prefiero llamarla ceremonia de la bandera para grandes patriotas. Se coge la propia bandera, se arrodilla haciendola girar sobre uno de sus lados hasta obtener una forma cilíndrica. A continuación la bandera plegada de forma cilíndrica se introduce en los conductos anales de su poseedor. Se saca de nuevo y se vuelve a empezar repetidas veces. Si te gusta la sensación, debes dejar de estar en contra del matrimonio gay. Y empezar a buscar una salida de tu armario.
  35. "lunas misticas": son aquellas que estan envueltas de misticismo, aunque algunos lo llaman nubes.
  36. "catalan español canyes": cañas, cervecitas, cañitas, pintas, quintos, tercios, pero la mejor sin duda es la Voll Damm
  37. "es verdad; pues reprimamos": buscando un discurso de derechas? eh pillín! Mal sitio!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada