dissabte, d’octubre 29, 2005

SERENITY?

Serenitat? Bé, així de clar. Si busqueu serenitat aquesta no és la vostra película.
No puc parlar malament d'aquesta película. Segur que alguna de les meves tres acompanyants us en parlaria malament. Tensa? Psich coincidia: comença malament, però és com el vi; guanya a mesura que passa el temps. EnerI no diu res. Somriu. Una bona companyia salva qualsevol mala película.
Però no dic que aquesta sigui dolenta. Al contrari, l'argument és interessant per ser una película d'acció (comparable a las Crónicas de Riddick) amb una gran dosi de ciència-ficció. Bé que també hi ha osties.
Es podria classificar com Ciència-Ficció amb Osties i Naus Espacials. O com els agrada a Tensa, Psich i EnerI, 'una película de naus espaials i animalades'.
Sentència: una pelicula d'acció lleugerament tensa però interessant.
Si us agrada l'estil, aneu-hi. Si no us agrada... Opteu per la bona companyia...

El comentari pels frikis de la ciència-ficció: un bon detall deixa quan el metge cura una impressionant cicatriu amb una espuma molt similar a la que s'utilitza per reparar temporalment els neumàtics foradats (similar també però menys a una espuma emprada en el món de la construcció). Una proposta arriscada però que fonamenta la ciència-ficció: imaginar com seran les coses en un futur... Quina direcció seguirà el progrés...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada