diumenge, de juny 04, 2006

X-MEN 3 La decisión final

Espectacular i entretenguda tercera entrega de la saga dels X-Men. Aixó sí, tot i que és millor que la primera, no és tan bona com la segona. I sembla esser que n'hi haurà una quarta entrega (si la Halle Berry i el Hugh Jackman volen).
Un consell, si l'anau a veure quedau-vos fins al final de tot de les lletres del final, hi ha una sorpresa amagada.
Aquesta tercera entrega, dirigida per Brat Ratner perquè el director de les dues primeres (Bryan Singer) estava engrescat amb el rodatge de la imminent Superman Returns. Per cert, sabieu que Bryan Singer és el productor de la genial sèrie House? Bé, continuem amb X-MEN 3.
Molt espectacular, sí. Peró...
Massa personatges nous que impedeixen treure'n profit. Aquesta nissaga podria donar per més películes interessants. Només caldria aprofitar més l'aparició dels nous personatges. Per exemple, en aquesta entrega el personatge de l'Angel esta molt desaprofitat, l'home de ferro apareix de forma molt anecdòtica i és increible que hagin estat capaços de matar el Cíclope només per donar més protagonisme a Tormenta... Cíclope és un personatge molt important al cómic... I aquesta película el desvirtua una mica.
Ara bé, és molt espectacular i entretinguda.

1 comentari:

  1. Si vols nar a descansar, desconnectar o fer una bacaineta, vés a veure-la!

    ResponElimina