divendres, de setembre 25, 2009

Series frikis - IT Crowd vs. Big Bang

Avui toca una revisió de la part més friki de la televisió.
Friki: Dícese de la persona que se dedica a algo con pasión, llegando incluso a la adicción. Se utiliza con connotación positiva o peyorativa
Obviament jo ho utilitzaré intentant evitar tota connotació, sigui aquesta de signe positiu o negatiu. Jo som de la opinió que tots nosaltres som frikis en alguna cosa... Ara bé, és cert que els frikis més famosos son aquells que tenen devoció a fets abans minoritaris com els còmics, els ordinadors, les sèries i películes de ciència-ficció, o a la ciència o el coneixement en si.

En el marc dels frikis dels ordinadors, hi ha aquells que a més de frikis són estranys i a sobre treballen i viuen dels ordinadors... I com que tota empresa, per petita que sigui, té (oficialment o oficiosament) el seu departament de IT (Informàtica i Tecnologia), un grupet d'anglesos es va posar a crear episodis basats en el departament IT d'una empresa qualsevol.

El primer capítol es demoledor... Una jove ambiciosa que vol dirigir un departament es presenta a una entrevista de treball. Li pregunten si domina els ordinadors... Diu que clar... Menteix. I obté el lloc de treball... Amb un meravellós despatx al sótan de l'edifici... I amb dos subordinats... Com dir-ho... Especials... La sèrie té moments molt divertits... The IT Crowd.


I a mi mateix, que em dedico a la IT, em fan molta gràcia les situacions exagerades que la comèdia presenta.

La segona sèrie d'avui és la realment bona. És fantàstica. The Big Bang Theory.

La idea de partida és fantàstica.
Tenim un físic teóric, en Sheldon, amb més TOCs (Trastorns Obsessius Compulsius) que una enciclopèdia psiquiàtrica-sicològica.
I tenim el seu company de pis, un fisic experimental, en Leonard, que és, de fet, el seu lligam amb el món real.

A tot aixó se li suma l'arribada d'una nova veïna, molt sexy i atractiva, però amb un món cièntific certament més limitat... I molt més propera a la realitat.

Si això s'adorna amb un enginyer aeroespacial jueu amb un excés hormonal i un astrofísic hindú amb un problema de timidesa amb les noies crónica i uns tradicionals pares a la índia... Tenim una de les comèdies més originals i divertides i addictives dels últims temps. I va sobre frikis.

El 21 de Setembre començarà la tercera temporada... Us la recomano!



PS: La Penny (Kaley Kuoco) està tremenda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada