dimarts, de setembre 18, 2007

Transformers

Quan als vuit anys et despertaves a les 6 del matí, abans que els teus pares, només per escapolir-te fins a la televisió per veure una sèrie anomenada Transformers, en la qual uns cotxes i altres transports i coses es transformaven en robots,és difícil que l'anunci d'una película basada en aquella sèrie et deixi indiferent.

I aquest és el meu cas... Per a mi va ser una gran notícia que em va fer esperar, gairebé amb ansietat, l'estrena d'aquesta película... I així passaren els mesos, entre que vaig veure el trailer fins que vaig anar a veure la película.

He de reconèixer que de crítiques, la película en va rebre de tot tipus, ara bè, va batre rècords de recaptació!

Jo, que voluntàriament he trigat molt a fer aquesta crítica... Per esperar que ja no fos al cinema. Sobretot perquè en vull parlar bé i no vull que ningú, havent-la vista per recomanació meva, em culpi de que no li ha agradat.



I és que clar! Hi ha gent que sempre que va al cinema espera cinema de gran qualitat psicològica- humana- social- filosòfica- reflexiva amb actuacions dignes d'Óscar i guions tremendament ben enxarxats... Aquest tipus de persones no s'ho passaran bé amb Transformers... Perquè Transformers, a part de la afició friki melancòlica de gent com jo, és una película fantàsticament completa... I si un és llest hi podrà percebre un missatge filosófic entre línees... Però clar s'ha de ser només llest, els massa llestos no hi arriben. Què hi farem?

Transformers té de tot... Romanç (secundari), acció, aventura, denúncia (anti pràctiques estúpides dels exèrcits), tocs proverbials d'humor, i genials efectes especials. Té de tot.

Home! No és la millor película de la història... Peró la gent ávida d'aventures , d'acció realment sortirà satisfeta d'aquesta película (clar ara parlem en el supòsit que sigui llogada o vista a la televisió).

L'argument està ben trenat i la porta oberta per a una gairebé segura segona part.
Resumidament, dos clans de robots arriben a la terra... Uns, dolents, cerquen quelcom que els permetrá destruir el món. D'altres, bons, només volen acabar amb allò que tant mal pot fer, i de pasada, fer-se amics i protegir la humanitat. I enmig de tot això, un genial John Turturro (de lo millor de la película) amb obsessions dels obsessionats. No us dic res més!.

I el millor de tot de la película (obviament és broma) és el descobriment per al gran públic d'una actriu que no sé si actua bé o no... Però està... De mort!

I per acabar aquesta crítica, només afegiré que a la película hi surten en major o menor mesura, actors mitjanament coneguts, com el que fa de Deny McCoy a Las Vegas, o el que fa de hispano a Prison Break... I per als més cinèfils... Sembla que el prota adolescent, el Shia LeBoeuf, farà de fill adolescent d'Indiana Jones a la quarta entrega de la película que si no s'ha acabat de rodar ja, li falta poc!!!!!

Ainssssss!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada