dijous, de febrer 10, 2011

Doctor Who (VII): The Dominators



The Dominators (Els Dominadors), és un dels episodis del Segon Doctor Who (Patrick Troughton) que han estat publicades al Regne Unit (Regió 2) recentment.

De la seva época en blanc i negre, la história representava un intent d'introduir un nou enemic a l'alçada dels mítics Daleks i que permetés donar descans a la némesi més habitual del Segon Doctor (els Cybermen).

D'aquí apareixen els Quarks, que malgrat la intenció resultaren ser poc efectius en el seu objectiu.

Els dominadors, raça guerrera i colonitzadora, aterren a Duliks, un planeta desarmat habitat per una civilització que, coneixedora del poder devastador de la guerra nuclear, han renunciat a les armes i viuen en harmonia.



Per casualitat, el Segon Doctor acompanyat per Jamie i Zoe, apareixen al planeta gairebé alhora que els Dominadors amb els seus ajudants robótics (els Quarks), i després de malsentesos, i d'anades i vingudes, aclariran les coses a Dulkis i ajudarán als naturals del planeta a defensar-se dels Dominadors.

Aquesta història, que possiblement es recordada per l'aparició fallida dels Quarks, va servir per obrir la sisena temporada de la sèrie familiar (1968-1969). Aquesta sisena temporada seria la darrera en el format blanc i negre, i també la darrera temporada de Patrick Troughton com a segon doctor.

Altres articles sobre Doctor Who:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada