dilluns, de febrer 07, 2011

Doctor Who (VI): The Infinite Quest

Paral·lelament a la reconstrucció de un parell d'episodis del Segon Doctor (Throughton), la BBC va encarregar una série de mini-episodis de 5 minuts cadascún per a un programa especial per a infants més petits.

D'aquí va sortir "The Infinite Quest", protagonitzat per l'alter ego del desé doctor (Tennant) i la seva guapa acompanyant Martha Jones.

Aquesta aventura tan peculiar i inusual és la búsqueda d'una nau, LA NAU, The Infinity. Una nau que conté un secret que en males mans pot resultar fatal: concedeix el major desig a qui la troba.

Però la nau fou convenientment oculta en un indret que només uns penjolls poden desvelar.

I els penjolls están convenientment escampats per l'espai i el temps, en possessió dels individus més variopints que hom pugui imaginar.

La qüestió en qualsevol cas es que l'han de trobar abans que el temible Balthazar, un villà molt particular, ho faci. El que no saben es que tot és una trampa.

Una història que suposa un particular detall de la BBC per als més petits, que són clarament el públic objectiu (juntament amb les fans odiosos de Doctor Who com jo) d'aquesta particular història.

Disponible en versió original a Amazon. :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada